Súgó // Leírás a használatához

Sorozataid beállítása követésre

Követések gomb- vagy az oldalsó menüben a Sorozataid beállítása menüpont alatt tudod beállítani a követett sorozatokat. A kékek a kiválasztottak és követettek a listában, mely követett sorozatok megjelennek a felső sorrend módosító listában, ahol drag&drop módszerrel tudod a sorrendet módosítani bármikor. A gyors kereséshez használd a szabadszavas keresőt. A Beállításoknál tudsz automatikus ABC sorrendet kérni.


Rendszerbeállítások

Az oldal működését az oldalsó menüből elérhető Beállítások alatt tudod testreszabni. Szintén a Beállítások oldalon találod az API kulcsod is.


Sorozatok listázása

Használd a Szűrőt, hogy a sok évadnyi epizódból csak a számodra szükségesek jelenjenek meg. (Lap tetején lenyíló menü.) Ajánlott szűrő: Nem megnézett 5.

Az egyes epizódokat megjelölheted megnézettként, illetve letöltöttként (ez utóbbinak nincs különösebb funkciója, szűrni sem lehet rá, a Beállításoknál eltüntethető). Az állapotok közti váltást az ikonokra való kattintással lehet kezdeményezni. A szűrési feltételek nem frissülnek maguktól, frissíteni kell az oldalt a címsorra való kattintással.

A sorozatblokkok alján a Műveletek menüpontnál tudod az adott sorozat összes epizódjának állapotát egyszerre megváltoztatni - ez akkor hasznos főleg, ha új vagy az oldalon.

Ikonok jelentése:

w Epizód megnézve.
Rá kattintva a megnézettnek jelölés megszüntetése.
xw Epizód még nincs megnézve.
Rá kattintva megnézettnek jelölés.
dlxdl Epizód letöltve vagy még nincs letöltve.
Rá kattintva a letöltöttségi állapot megfordul.
Kapcsolódó felirat keresése.
Zöld, ha már van magyar felirat, fekete, ha angol felirat elérhető, szürke, ha nem érhető el semmilyen felirat.

Összfoglaló nézet

Az Összefoglaló nézet bekapcsolható a lap tetején, illetve a Beállításoknál. A Beállításoknál megadható időintervallumba eső epizódokat listázza ki a rendszer. Szintén a Beállításoknál kérheted, hogy csak a még nem megnézett részeket mutassa. A blokk feletti naptár ikonnal válthatsz kalsszikus Naptár nézetre.

Az egyes sorozatblokkok alatti Műveletek menüpontnál beállíthatod az adott sorozathoz, hogy az epizódjai ne jelenjenek meg az Összefoglaló nézetben.


Egyedi sorozat oldal

A sorozatok egyedi oldalon is megtekinthetők - akár bejelntkezés nélkül is. Használd az Ugrás sorozatra menüpontot, vagy kattints valamelyik követett sorozatod címére. Egyedi oldalon láthatod a sorozathoz tartozó leírást, IMDb értékelést, színészeket, műfajt, állapotot, videókat stb.


Feliratok

A Sorozat figyelő a Super Subtitles feliratgyűjtő oldalra feltöltött feliratokat jeleníti meg.

A rendszer automatikusan megjelelöli azokat az epizódokat, amikhez elérhető magyar felirat. Ezt a felhasználók kézzel is módosíthatják a Kapcsolódó felirat keresés ablakban.

Ha észleled, hogy kijött már működő magyar felirat az adott epizódhoz, akkor bejelölve a kezdőlapon a feliratkereső ikon kizöldül. Nyilván ha Te pipáltad be az epizódot, akkor ugyan neked már semmi hasznod a dologból, de többiek bizonyára örülni fognak neki.

Alapesetben a SuperSubtitles oldalon megjelenő feliratokat jelezd, de kivételes esetekben ettől eltérhetsz, viszont azt mindenképpen jelezd kommentben (az epizód összefoglalónál).


Frissítések, adatok

A rendszerbe a sorozatokról az információk automatikusan érkeznek (óránként).

  • Minden lap alján elérhető linkekkel (Adatbázis frissítések: epizódok | rendszer | feliratok) a teljes frissítést lefuttathatod - ilyenkor minden olyan sorozat/epizód frissül, amiről érhető el új információ
  • Az egyes sorozatok egyedi oldalainak alján kérheted az adott sorozat frissítését - ilyenkor az összes epizód újra beimportálódik a legfrissebb adatokkal. Fontos, hogy meglévő epizód nem törlődik, azaz ha korábban több epizód került be, mint ahányat levetítenek (gyakran megesik), jelezd a hibajelentő fórumban. Köszönjük!
  • Szintén az egyedi oldal alján tudod szerkeszteni a sorozat adatait

További információk a lehetséges közreműködésről.


| | appok | rss | api | adatvédelem | súgó | kapcsolat | támogatás © 2009-2020 resist