Betöltés...

Sorozat figyelő naptár a sorozatokhoz

Partizán podcast kategorizáló

Utolsó 3

partizán Városi mesék - interjú Zubreczki Dáviddal
2022-06-19

Vendégünk Zubreczki Dávid, „építészeti mesemondó”, az Urbanista blog volt szerkesztője és a régi Index volt munkatársa, az Auditórium podcast szerkesztője.

Miről írta David az első kritikáját? Urbanista volt-e az urbanista blog? Mi fán terem az organikus építészet és vannak-e “jó” építészeti stílusok? Meddig hivatkozhat magára valaki a „laikus közönség” szemeként és hangjaként, és mikortól válik óhatatlanul maga is szakértővé?

Hogyan lesz egy agrármérnökből építészeti blogger? Dávidnak Göldöllőn szerencséje volt személyesen tanulni Magyarország egyik legmegosztóbb építészétől, Makovecz Imrétől — így beszélgethettünk az organikus építészetről, a város és természet kapcsolatáról és arról, hogy vajon minden építkezés eleve “természetellenes” tett-e?

Hagyományunkat folytatva boncolgattuk a mindenkori hatalom és az általa létrehozott formák és terek – azaz épületek közötti kapcsolat természetét.

Hallgassátok meg az epizódot, és kiderül, mi a közös a stúdióban eltört szék karfája es a Budai Vár között!

linkek Dávid munkásságához:

https://www.instagram.com/zubreczkidavid/?hl=hu

https://www.zubreczkidavid.hu/

https://madazpodcast.hu/musor/auditorium/

partizán A NER nem maffiaállam, nem csak a saját tőkéseire támaszkodik | Mi a teendő? #9
2022-06-19

Scheiring Gábor kipróbálta a politikusi szerepet is, így társadalomtudományos kutatásait is átitatja a politikai alkalmazhatóság kérdése. A Mi a teendő? podcast kilencedik részében arról beszélt, hogy

 • miért fontos megismerni azt a társadalmi koalíciót, amely a Fidesz hegemóniájának a támasza;

 • miért kellene a baloldalnak a társadalmi integrációra helyeznie a hangsúlyt;

 • miért káros a "szociális érzékenység";

 • és mekkora szakadék tátong a magyar értelmiség érdeklődései és a magyar társadalom tagjainak megélt valósága között.

Ha tetszett az adás, kövess minket Facebookon, és oszd meg az adásainkat: https://www.facebook.com/miateendopodcast

Ha észrevételed, javaslatod vagy kérdésed van, írj nekünk a miateendopodcast@gmail.com címre.

partizán Olajembargó, Kirill pátriárka és a tényellenőrzés | Spartacus #28
2022-06-13

Hosszas tárgyalások után megszületett az alku az uniós olajembargó ügyében, aztán hirtelen mégis újra veszélybe került. Úgy tűnhet, Orbán Viktorék nagyon rázzák a pofonfát Brüsszelben, de egyáltalán nem biztos, hogy így áll a helyzet. A mai adásban Kerner Zsolt, a 24.hu újságírója segít eligazodni ebben az ügyben.

De beszélünk a hazai nyilvánosságban a minap kirobban “tényellenőrzés-vitáról” és a francia parlamenti választásokról is.

Vendégeink:

- Czékmán Bendegúz, újságíró, Mérce

- Kerner Zsolt, újságíró, 24.hu

- Zöldi Blanka, főszerkesztő, Lakmusz

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas

Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


Belépési küszöb

partizán Az irodalmi megszólalás (is) politikai gesztus – Beszélgetés Fehér Renátóval | Belépési küszöb #s02e11
2022-06-11

Az Ünnepi Könyvhét zajlik épp Budapest belvárosában, a Belépési küszöb stúdiójában pedig Fehér Renátó költővel, irodalmárral beszélgettünk nemrég megjelent kötete, a Torkolatcsönd kapcsán. Irodalomról, politikáról, a rendszerváltás eszmetörténetéről.

Mit jelent és miért annyira erős az elvárás a nyilvános megszólalásra, véleményalkotásra manapság? Milyen lehetőségei vannak a baloldali gondolatoknak a kortárs nyilvánosságban? Ezek a kérdések alkották a beszélgetésünk gerincét, de szóba került többek között a Besúgó c. sorozat, Esterházy Péter (ld. műsorunk főcíme), és a kortárs kultúrpolitikai csaták is.

Renátó köteteit megtaláljátok a Magvető kiadó kínálatában, írásait többek között a Mérce.hu, a Jelenkor, a Litera és a Hévíz lapjain.

Az adásban említett tartalmak:

Az adásban említett személyek:

 • Petri György, Tarr Béla, Tar Sándor, Esterházy Péter, Fekete György, Nádas Péter, Ilya Kaminsky

partizán Melegh Attila: A piaci utópia sohasem működik | Belépési küszöb #s02e10
2022-06-03

Melegh Attila szociológus a kortárs baloldali közeg egyik meghatározó gondolkodója. A mai adásban a vegyes gazdaságok történetéről és jelentőségéről kérdeztük, amellett, hogy bemutatta Polányi Károly szerepét, gazdaság-felfogásának részleteit is. Az adásban a létezett szocializmus, a rendszerváltás és a kortárs kapitalista válságok elemzése, és még a válságból kimutató utak is szóba kerültek. Az adásban említett tartalmak:

Az adásban említett személyek: Polányi Károly, Lukács György, Mannheim Károly, Sárkány Mihály, Gyurgyák János, Chris Hann, Andor László, Erdei Ferenc, Salvatore Engel Di Mauro, Szalai Erzsébet Fernand Braudel, Mészáros István, Hugo Chavez, John Bellamy Foster, Friedrich Hayek

A Partizán támogatói közé itt tudtok csatlakozni: https://www.patreon.com/partizanpolitika Várjuk visszajelzéseiteket a belepesikuszob@gmail.com címen vagy a Facebookon: https://www.facebook.com/kuszobpodcast, és Instagramon: @belepesi_kuszob

partizán Jó, hát akkor itt fogunk politizálni | Belépési küszöb #s02e09
2022-05-14

Rövid szünet után visszatértünk egy választási kibeszélővel. Ha már a választást követő melankolikus másnapról valószínűleg semmilyen ének nem fog szólni, érdemes elvégezni a reflexiót és önreflexiót az utóbbi másfél év ellenzéki kampányával kapcsolatban. Javasoljuk, hogy ezt a munkát minden ellenzéki szereplő végezze el és építse be politikai stratégiájába, azonban kétséges, hogy az amnézisás ellenzéki közeg milyen mértékben alkalmas erre. A baloldal számára azonban mindenképpen fontos levonni azt a konklúziót, hogy hosszú távú intézményépítésre kell berendezkednie. 

A beszélgetésben felelevenítünk néhány elemzést a választási vereséggel kapcsolatban, különös figyelmet fordítva olyan baloldali értelmezésekre, amelyek szerintünk tévesen keretezik a választási eredményeket, vagy a különben helytálló helyzetelemzésük után apolitikus, vagy antipolitikus következtetéseket vonnak le. Így kerül szóba az a vita, amelyen Dávid vett részt Gregor Anikó és Schiffer András társaságában, valamint a Mi a teendő? podcast Kiss Viktorral.

Különös, azonban általunk is prognosztizált jelenség még baráti körökben és a médiában a kivándorlással való kacérkodás a Fidesz győzelme okán. Habár empatizálni lehet ezzel az érzéssel, hangsúlyoznunk kell, hogy az egyéni megküzdési stratégiák mellett, sőt, helyett az alternatívát a politikai közösség keresése és politikai közösségek építése jelenthetik.

Csizmadia Ervin a választás másnapján a Partizán reggeli műsorában
Az emlegetett Schiffer-Gregor-Csepregi vita
Kiss Viktor a Mi a teendő? podcastben
Vida Kamilla kiváló cikke, amelyben a kivándorlás ellen érvel

A Partizán támogatói közé itt tudtok csatlakozni: https://www.patreon.com/partizanpolitika

Várjuk visszajelzéseiteket a belepesikuszob@gmail.com címen
vagy a Facebookon: https://www.facebook.com/kuszobpodcast, és Instagramon: @belepesi_kuszob

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Kormányváltó hangulatban | Belépési küszöb #s02e08
2022-04-02

CSAK EGY NAP VAN! HA CSAK EGY PODCASTOT HALLGATSZ MEG A VÁLASZTÁSOKIG, AKKOR AZ LEGYEN AZ ÚJ KÜSZÖB!

A kampányidőszakot lezáró adásunkban amellett érvelünk, hogy hosszú az út még addig, amíg megjelenik a politika horizontján egy valódi baloldali alternatíva, azonban számunkra egyértelmű, hogy ehhez jelenleg az első lépés, hogy leváltsuk a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

A NER az utóbbi 12 évben arra építette ki hatalmát, hogy kiegyezést teremtett a magyar nagytőke és bizonyos nemzetközi tőkefrakciók között a munkavállalók kárára. A középosztály megteremtésének illúziójával vezérelve nem fentről lefelé, hanem lentről felfelé osztotta újra a megtermelt értéket, ami által rohamosan megnövelte az alsóbb és felsőbb osztályok közötti különbségeket. Az állami intézményrendszer kisajátításával és a közmunkaprogram felhasználásával emberek tömegeit sodorta függési viszonyok rég látott formájába. A választói rendszer átalakításával, az üzemszerű alkotmánymódosításokkal, az önkormányzati rendszer leépítésével, valamint a politikai kultúra lezüllesztésével nem meglepő, hogy emberek tömegei fordultak el a politikától, és mondtak le az önrendelkezésért folytatott harcról. 

Az április 3-i választásra azonban valós lehetőség nyílt arra, hogy szavazatunkkal végre hozzájáruljunk a NER összeomlásához. Nincsenek illúzióink, az Orbán utáni élet sem lesz fenékig tejfel. De a NER romjain újult erővel folytathatjuk a munkát azért, hogy a fennállóval szemben felépítsük a politikai, gazdasági és társadalmi önrendelkezésre épülő baloldali alternatívát.

Úgy is mondhatnánk: a politika visszatért Magyarországra, hiba lenne kimaradnod belőle!

A Partizán támogatói közé itt tudtok csatlakozni: https://www.patreon.com/partizanpolitika

Várjuk visszajelzéseiteket a belepesikuszob@gmail.com címen
vagy a Facebookon: https://www.facebook.com/kuszobpodcast, és Instagramon: @belepesi_kuszob

Az outro eredeti zenéje: Náksi vs. Brunner - Csak egy nap van (Budapest Parádé 2003)

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Választási elemzős adás - vendégünk: Vida Kamilla | Belépési küszöb #s02e07
2022-03-12

Az évad tematikája, mint ahogy mindannyiunk figyelme, elkerülhetetlenül a választások felé fordult.
Ebben a részben Vida Kamillával, a Partizán szerkesztőjével beszélgettünk a kormány és az ellenzék kampányának legidegesítőbb vonásairól, illetve a minket aktuálisan leginkább foglalkoztató közéleti témákról. Például milyen sajtómunkát végezni a NER 12. évében? Hatással van e médiafogyasztásunk a háború okozta szorongásra, és mit kezdünk azzal, mikor a legtragikusabb eseményeket kell kattinthatóvá tenni?

Az adás igazi "törökgáborozás", közéleti elemezgetés, most nem is tudtunk volna másképp tenni, legfoglal mindannyiunkat a kampány és a világban zajló egyre súlyosabb válságok.

A Partizán támogatói közé itt tudtok csatlakozni: https://www.patreon.com/partizanpolitika

Várjuk visszajelzéseiteket a belepesikuszob@gmail.com címen
vagy a Facebookon: https://www.facebook.com/kuszobpodcast, és Instagramon: @belepesi_kuszob

★ Support this podcast on Patreon ★


A jognak asztalánál

partizán A NER kiépülése és lebontása I A jognak asztalánál #19
2022-04-02
Április 3-án a magyarok nem csak arról szavaznak, hogy mely jelölteket kívánják a parlamentbe juttatni, hanem az immár 12 éves Nemzeti Együttműködés Rendszeréről is ítéletet mondanak. Az Egységben Magyarországért nevű ellenzéki tömörülés miniszterelnöke többször kijelentette, hogy a demokrácia helyreállítása érdekében szükséges bizonyos alkotmányos reformokat végrehajtani, még akkor is, ha esetleg a kormányváltó pártoknak nem lesz kétharmados többsége az Országgyűlésben. Mi vezetett és a NER kiépüléséhez és hogyan lehetne az lebonatni? Erről beszélgettünk Fleck Zoltánnal, aki az ELTE ÁJK egyetemi tanára és egyben az ellenzéki tömörülés közjogi kérdésekért felelős kabinetvezetője.
A beszélgetés során több fontos kérdést is feltettünk Fleck Zoltánnal arról, hogy milyen hatással volt a szakmai életútjára a rendszerváltozás élménye, mit gondol az egyetemi oktatók közéleti szerepvállalásáról és abba hogyan illik bele a jelenlegi szakpolitikai megbízatása, mi a magyar jogász társadalom felelőssége a NER kiépülésében, fenntartásában és lebontására tett próbálkozásokban, mit lehet várni a magas közjogi pozíciókba helyezett politikai kinevezettektől, és mit lehet velük kezdeni egy esetleges kormányváltás után, miként képzeli el azt az átmeneti közjogi helyzetet, amely a NER felszámolásáig és egy új alkotmány elfogadásáig tartana, és hogyan is nézne ki egy ideális alkotmányozási eljárás.
partizán Az alkotmány politikai kérdés I A jognak asztalánál #18
2022-03-19

A jognak asztalánál 18. adásában az Egyesült Államokban kutató Unger Anna politikatudóssal beszélgetünk az alkotmányozás politikai oldaláról. 
A beszélgetés során kitérünk arra, hogy politikatudományi nézőpontból mik azok a kritériumok, amelyek alapján egy alkotmányozási eljárást  értékelni lehet. Tehát mitől lesz „jó” egy alkotmányozási eljárás? Mennyire hangsúlyos szempont az alkotmányozásra vonatkozó írott szabályok követése? Általában kik a szereplői/résztvevői egy alkotmányozási eljárásnak? 
Szó lesz a magyar hagyományokról és a jelenlegi helyzetről is. Vajon mennyire megalapozottak azok az érvek, amelyek akár az eljárási szabályok megkerülésével is elképzelhetőnek tartják az Alaptörvény felfüggesztését, egy új alkotmány elfogadását?

★ Support this podcast on Patreon ★


A város másik oldalán

partizán Ne sirasd a közintézményeket | A város másik oldalán #9
2022-03-13

A modern közintézmények és épületeik életterünk szimbolikus és infrastrukturális pillérei. Van, aki azt állítja, hogy a közszféra halála elérkezett, az építészetnek nem része már a középületek tervezése. Ugyanakkor ezek az épületek reprezentálják békeidőben a működő államot, háborúban pedig a válság és nemzeti tragédia szimbólumaivá válnak.
 Hol húzódik meg a köz- és magántér határa, milyen példákat lehet felhozni a sikeres közintézményekre? Az új Néprajzi Múzeum gördeszkapálya vagy köldökgödör? 
Hoztunk nektek néhány példát, amin keresztül a középületekkel kapcsolatos dilemmákat igyekszünk körvonalazni.

★ Support this podcast on Patreon ★


Mi a teendő?

partizán A NER nem maffiaállam, nem csak a saját tőkéseire támaszkodik | Mi a teendő? #9
2022-06-19

Scheiring Gábor kipróbálta a politikusi szerepet is, így társadalomtudományos kutatásait is átitatja a politikai alkalmazhatóság kérdése. A Mi a teendő? podcast kilencedik részében arról beszélt, hogy

 • miért fontos megismerni azt a társadalmi koalíciót, amely a Fidesz hegemóniájának a támasza;

 • miért kellene a baloldalnak a társadalmi integrációra helyeznie a hangsúlyt;

 • miért káros a "szociális érzékenység";

 • és mekkora szakadék tátong a magyar értelmiség érdeklődései és a magyar társadalom tagjainak megélt valósága között.

Ha tetszett az adás, kövess minket Facebookon, és oszd meg az adásainkat: https://www.facebook.com/miateendopodcast

Ha észrevételed, javaslatod vagy kérdésed van, írj nekünk a miateendopodcast@gmail.com címre.

partizán Kellene egy balos Nélküled | Mi a teendő? #8
2022-06-03

Mi a székely zászló népszerűségének a titka? Miért működik a Nélküled, és ehhez képest miért vallott kudarcot a NER-es Barackfa dal? Mit ért félre a baloldal a közösségi identitásokkal és politikai érzelmekkel kapcsolatban? Miért érdemes a politikacsinálást a felmérések helyett a falunapokra alapozni? A Mi a teendő? podcast nyolcadik részében Patakfalvi-Czirják Ágnes antropológussal beszélgetünk.

Ha tetszett az adás, kövess minket Facebookon, és vidd hírünket az ismerőseid felé is: https://www.facebook.com/miateendopodcast Ha észrevételed, kérdésed lenne, írj nekünk miateendopodcast@gmail.com címen!

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány Számlaszám: 16200106-11669030-00000000 Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

partizán A baloldalnak el kell engednie a munkások és szegények kezét | Mi a teendő? #7
2022-05-08

A posztmodern kapitalizmus korszakában a baloldalnak radikálisan új politikai stratégiát kell választania - véli Kiss Viktor, politológus, ideológiakutató. A Mi a teendő podcast hetedik részében arról beszélgettünk, hogyan is néz ki a Viktor által javasolt új stratégia: az autonomizmus. De persze beszélgettünk az április 3-i választások tanulságairól és a hazai baloldal kihívásairól is.

Ha tetszett az adás, kövess minket Facebookon, és vidd hírünket az ismerőseid felé is: https://www.facebook.com/miateendopodcast
Ha észrevételed, kérdésed lenne, írj nekünk miateendopodcast@gmail.com címen!
 
Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány
 Számlaszám: 16200106-11669030-00000000
 Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Ez itt egy választási értékelő adás | Mi a teendő #6
2022-04-17

Tényleg a munkásosztály pártja lett a Fidesz? Van-e politikaelmélete a magyar alternatív baloldalnak? Miért sikeresebb az a világkép, amit Orbán Viktor hirdet? Miért hamis az a médiamanipulációs modell, amivel sok ellenzéki most a vereséget magyarázza? Mit tanulhatunk Jámbor András és a Szikra sikeres kampányából? Mi a teendő a következő években a baloldal számára? 

Ebben az adásban Márk és Papszi kettesben beszélgetnek az április 3-i választások tanulságairól!

A beszélgetés során ezekre a cikkekre, videókra hivatkoztunk:


Ha tetszett az adás, kövess minket Facebookon, és vidd hírünket az ismerőseid felé is: https://www.facebook.com/miateendopodcast
Ha észrevételed, kérdésed lenne, írj nekünk miateendopodcast@gmail.com címen!
 
Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány
 Számlaszám: 16200106-11669030-00000000
 Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000
 BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Vajon a szexuális vágyaink a saját vágyaink-e? | Mi a teendő #5
2022-03-27

A négy fal között csináljuk, mégsem mentesül a külvilág hatása alól: az emberi intimitás és szexualitás is beágyazódik az emberi társadalmak struktúráiba, viszonyaink, vágyaink is azon belül képződnek. A Mi a teendőben ezúttal Dés Fannival és Csányi Gergellyel arról beszélgettünk, hogyan vonható ki a szex a kapitalizmus kényszerei alól, mire jó és mire nem a szexuális felvilágosítás, illetve mit kell tennünk ahhoz, hogy senki ne kényszerüljön áruba bocsátani saját testét, szexualitását.

Ha tetszett az adás, kövess minket Facebookon, és vidd hírünket az ismerőseid felé is: https://www.facebook.com/miateendopodcast
Ha észrevételed, kérdésed lenne, írj nekünk miateendopodcast@gmail.com címen!

Hogyan támogathatod a munkánkat?


Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★


Spartacus

partizán Olajembargó, Kirill pátriárka és a tényellenőrzés | Spartacus #28
2022-06-13

Hosszas tárgyalások után megszületett az alku az uniós olajembargó ügyében, aztán hirtelen mégis újra veszélybe került. Úgy tűnhet, Orbán Viktorék nagyon rázzák a pofonfát Brüsszelben, de egyáltalán nem biztos, hogy így áll a helyzet. A mai adásban Kerner Zsolt, a 24.hu újságírója segít eligazodni ebben az ügyben.

De beszélünk a hazai nyilvánosságban a minap kirobban “tényellenőrzés-vitáról” és a francia parlamenti választásokról is.

Vendégeink:

- Czékmán Bendegúz, újságíró, Mérce

- Kerner Zsolt, újságíró, 24.hu

- Zöldi Blanka, főszerkesztő, Lakmusz

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas

Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

partizán Itt vannak a megszorítások? Extraprofitadó és leállított beruházások | Spartacus #27
2022-05-26

A választás utáni levegővételnek vége: miniszterek és államtitkárok kinevezve, kezdődik az új ciklus. Az ötödik Orbán-kormány első komolyabb intézkedése a honvédelmi és a rezsialap létrehozása, a kabinet különböző extraprofitot felhalmozó szektorok megadóztatásával igyekszik saját szavaival élve megvédeni a családokat. Mit jelent ez valóságban? Elég a gazdaság rendberázásához az a 800 milliárdos összeg, amit az alapoktól remélnek? Nem rakódhatnak rá a terhek a fogyasztókra? Elemzőinkkel Pogátsa Zoltánnal és Zsiday Viktorral beszéljük át a kormányinfón elhangzottak összefüggéseit. De nem feledkezünk meg a kultúráról sem: Szabó László, a Magyar Teátrumi Társaság titkára meghirdette a kultúrharc újabb felvonását. A Kommentár folyóiratban közlendő programadó írásáról kérdezzük stúdiónkban. Vendégünk lesz még Tóth Viktor, nemrégiben felmondott pedagógus, és bemutatjuk a Magyarország globális története című kiadványt is, a szerkesztőkkel beszélgetünk.

Vendégeink:
- Szabó László, titkár, Magyar Teátrumi Társaság
- Laczó Ferenc, történész, Maastrichti Egyetem
- Varga Bálint, adjunktus, Grazi Egyetem
- Tóth Viktor, pedagógus
- Zsiday Viktor, közgazdász
- Pogátsa Zoltán, közgazdász

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Régi motorosok, nagy riválisok az új kormányban | Spartacus #26
2022-05-19

Orbán Viktor megalakította új kormányát, amelyben több nagy visszatérő is van, de a megbízható belső kör is újra esélyt kapott a jelentősen átalakított kormányszerkezetben. Az aktuális Spartacusban szó lesz arról is az új kormány kapcsán, hogy az eddigieknél miért esik sokkal nagyobb latba a gazdaság, miért kapcsolódik több különböző tárca hozzá?

Az adásban Jámbor András országgyűlési képviselőt kérdezzük az elkaszált népszavazási kérdések kapcsán, de természetesen beszélünk az élelmiszerválságról is. Megvitatjuk, hogy valójában mitől is kellene óvni a gyermekeket: a legújabb TikTok-trend a mentális betegségek tettetése, mire mutat rá a jelenség?


Vendégeink:

 • Bita Dániel, főszerkesztő-helyettes, 24.hu
 • Böcskei Balázs, kutatási igazgató, IDEA intézet
 • Scheiring Gábor, kutató, Bocconi Egyetem
 • Bandi, online tartalomkészítő, The Raven Croaks csatorna
 • Reményiné Csekeő Borbála, pszichológus, Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány
 • Balogh Lili, elnök, Európai Agroökológia Szövetség
 • Jámbor András, országgyűlési képviselő, Szikra, Párbeszéd

Támogasd te is a Partizán munkáját! https://csapat.partizanmedia.hu/fundr... 


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére: https://csapat.partizanmedia.hu/forms... 


Hol találsz meg minket? 

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en:

partizán A konzervatív Super Woman és az olajembargó | Spartacus #25
2022-05-12

Magyarország első női államfőjét üdvözölhette Novák Katalin személyében, politikai pályájáról, a nő- és családpolitikával kapcsolatos munkájáról Kováts Eszter politológust kérdezzük. Emellett a Jobbik történetét és várható további sorsát Balogh Gábor újságíró segítségével elemezzük, végül pedig az Európai Unió újabb Oroszországgal szembeni szankciójának, az olajembargónak Magyarországra és a régiónk gazdaságára gyakorolt hatásait Pletser Tamás elemző mutatja be az e heti Spartacusban. 


Vendégeink:

 • Kováts Eszter, politológus
 • Balogh Gábor, újságíró
 • Pletser Tamás, olaj- ég gázipari elemző, Erste Befektető Zrt. 

Támogasd te is a Partizán munkáját! https://csapat.partizanmedia.hu/fundr... 


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére: https://csapat.partizanmedia.hu/forms... 


Hol találsz meg minket? 

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast...

Hogyan támogathatod a munkánkat?
Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz:

partizán Megújulni akaró MSZP, tiltakozó tanárok, zaklatás áldozatát elítélő bíróság | Spartacus #24
2022-05-05

A Spartacus e heti adásában az MSZP megújítására tett ajánlata kapcsán kérdezzük Ujhelyi Istvánt, majd a pedagógusok sztrájkjának folytatásáról Totyik Tamást. Emellett pedig egy friss hír elemzésével készülünk. Vendégünk lesz Pető Attila és ügyvédje, miután a mai napon zaklatásért megrovásban részesítette őt az eljáró bíróság. 

 
Vendégeink:

 • Ujhelyi István, EP-képviselő, MSZP
 • Pető Attila
 • Ivány Borbála, ügyvéd, Helsinki Bizottság 
 • Totyik Tamás, alelnök, Pedagógusok Szakszervezete


Támogasd te is a Partizán munkáját! https://csapat.partizanmedia.hu/fundr... 


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére: https://csapat.partizanmedia.hu/forms... 


Hol találsz meg minket? 

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast...

Hogyan támogathatod a munkánkat?
Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz:

partizán Zöldpártok vitája, elzárt gázcsapok | Spartacus #23
2022-04-28

A mai adásban két országosan ismert zöldpolitikus Ungár Péter (LMP) és Tordai Bence (Párbeszéd) csapnak össze. A vitában szó lesz arról, hogy az április 3-i sokat elemzett eredmények fényében mi lenne a jó útja a rendszerkritikus és zöldpolitikának Magyarországon, hogyan képzeli el a két párt saját szerepét és egymással való viszonyát, és mit gondolnak a Momentum elnöke által 7 pontban meghirdetett programról.
Itt lesz velünk Jandó Zoltán a G7-től, aki segít nekünk eligazodni az ukrán háború miatt élesedő “gázhelyzet” kapcsán, beszélünk arról, hogy milyen hosszútávú következményei lehetnek annak, hogy Oroszország nem ad el gázt a lengyeleknek és a bolgároknak.

Szó lesz a letartóztatott ligetvédő aktivista, G Ras ügyéről is.


Támogasd te is a Partizán munkáját! https://csapat.partizanmedia.hu/fundr... 


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére: https://csapat.partizanmedia.hu/forms... 


Hol találsz meg minket? 

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast...

Hogyan támogathatod a munkánkat?
Leg

partizán Ellenzéki önkormányzatok az újabb kétharmad után és a Macron-Le Pen visszavágó | Spartacus #22
2022-04-21

Nemcsak a parlamenti politizálásban, de az ellenzéki vezetésű önkormányzatok szintjén is új időszámítást hozott április 3-a. Ennek kitárgyalására hívtunk el négy ellenzéki városvezetőt, Baranyi Krisztinát, Ferencváros, Nemény Andrást, Szombathely, Soproni Tamást, Terézváros és Szücsné Posztovics Ilonát, Tatabánya polgármesterét.

A francia elnökválasztásokat pedig Czékmán Bendegúzzal, a Mérce szerkesztőjével értékeljük.

Támogasd te is a Partizán munkáját! https://csapat.partizanmedia.hu/fundr... 


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére: https://csapat.partizanmedia.hu/forms... 


Hol találsz meg minket? 

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast...

Hogyan támogathatod a munkánkat?
Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz:

partizán Így kattanna a bilincs a NER korruptjainak csuklóján | Spartacus #21
2022-03-25

Januári interjúnkban még nem árult el részleteket, hogy a tavaszi ülésszak során a Fidesz ne tudja keresztbe húzni terveit, de most már konkrétumokat is elárul Hadházy Ákos arról, kormányváltás esetén milyen lépésekkel biztosítaná az elmúlt 12 év korruptjainak felelősségre vonását. 


Hadházy Ákos mellett beszélgetünk két aktivistával is, akik érvénytelen szavazásra buzdítanak a Fidesz gyűlöletkeltő népszavazásán.

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB★ Support this podcast on Patreon ★


Olvasókör

partizán Ami kimaradt... | Évadzáró Olvasókör
2022-06-01

Mai különleges Olvasókör adásunkban Sipos Balázs, Lengyel Imre Zsolt és Gulyás Márton élőben, a közönséggel együtt elemzi a kortárs irodalomelmélet három fontos írását. Tartsatok velünk!

Amit olvasunk:

- Horváth Györgyi: Antipolitika a magyar irodalomtudományban a kilencvenes években (2013)

- Kukorelly Endre: Ez így (2016)

- Bán Zsófia: Bovaryné megbukik, avagy a női irodalom és a Hézag (2020)

A szövegek az alábbi linken ingyenesen elérhetőek: https://docs.google.com/document/d/15ByyLQJjr1NvB0FToTYwDFs3sIp78C83/edit?fbclid=IwAR1bn78LmX3VRCLCzs3OvD0ff4X0zh4OdATfF_FU-w2ym8uZ4QNidyAUskI

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas

Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

partizán „Ebben a közösségben gyerekesen hittem” | Balassa Péter | Olvasókör #9.
2022-05-24

A (poszt)modern magyar regény megújulása a nyolcvanas években ment végbe; ekkor indultak irodalmunk legjelentősebb szerzői (Esterházy, Nádas Péter, Krasznahorkai László, Spiró György…). Műveiknek Balassa Péter (1947–2003), a jelentős kritikus teremtett kontextust. Sajátos (anti)politikai funkciót olvasott ki a művekből: magatartások találkozójának, egyfajta „közösség nélküli közösség” megalkotásának, a szolidaritás megélésének és az igazmondásnak a lehetőségeként tekintett a nyolcvanas években létrejött irodalmi térre. Hogy aztán  kétségbeesve regisztrálja összeomlását. Az irodalom a rendszerváltás után nem váltotta be a Balassa által hozzáfűzött reményeket. Nem tudta megszólaltatni a kor traumatikus tapasztalatait, a szabadpiac képezte szegénységet; a délszláv háborút; az általános fasizálódást; az ökológiai válságot. Az adás erről az irodalomfelfogásról, Balassa csalódásáról és koncepciója határairól szól.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán A szocreál horizonton | Lukács–Révai–Király–Bagi | Olvasókör #8.
2022-05-14

„Hogyan változtatható meg műalkotásokkal a világ és az olvasó? Hogyan hat vissza a tükrözött arra, amit tükröz?” – ezek a szocialista realizmus kérdései. Az eheti adásban ennek az irodalomfelfogásnak a történetéről: a kommunista kultúrpolitikáról és célkitűzéseinek módosulásáról, „irodalom” és „valóság” sajátos viszonyáról beszélgetünk Lukács György és Révai József 1948–50 közötti vitájából kiindulva, Király István 80-as évekbeli „humanista marxizmus”-án keresztül, az emancipáció legjelentősebb kortárs teoretikusa, Bagi Zsolt 2016-ban kifejtett irodalomfelfogásáig.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán A humanizmus és a mélymagyarság útvesztői | Babits Mihály–Németh László | Olvasókör #7.
2022-05-07

Németh László Kisebbségbenje és Babits válaszcikke, a Pajzzsal és dárdával (1939), valamint Az írástudók árulása (1928), a magyar kulturális emlékezet sarokkövei. Történelmi látomásokba burkolt válságszövegek. Babits az egységes európai eszme felszámolásának veszélyére figyelmeztet; Németh a „mélymagyarság” kibontakozásának akadályoztatását sérelmezi. A történelem mindkettőjük (rém)látomásait felülmúlva oldotta fel mindkét krízist. Az Olvasókör eddigi legborúsabb adásában megpróbáljuk levonni tanulságaikat.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán A kommunizmus dizájnja | Kassák Lajos–Lukács György | Olvasókör #6.
2022-04-30

A Tanácsköztársaság 1919 augusztusában katasztrofálisan elbukott. A kudarc politikai, társadalmi és gazdasági okairól sok szó esik; de miben hibáztak a művészek? Miért volt forradalmiatlan a Pártban uralkodó művészetfelfogás? Mi a valóban forradalmi – nem csak romboló, hanem világépítő – művészet programja? Az Olvasókör hatodik adásában Kassák Lajos (1887–1967) két alapvető programszövegével foglalkozunk.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Irodalomtörténet Trianon árnyékában | Horváth János | Olvasókör #5.
2022-04-26


Az Olvasókör ötödik adásában a nagy magyar irodalomtörténész, Horváth János (1878–1961) két szövegével foglalkozunk. Mi a (magyar) irodalom? Miért Arany János a legnagyobb, kik tették tönkre Petőfit, mi a baj Adyval, mit vétettek a népiek és milyen örökséget herdáltak el a konzervatívok? 

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★


Partizán 60’

partizán "Orbán Viktor katonája, Rogán Antal szövetségese vagyok" | Partizán 60' Demeter Szilárddal
2022-05-30

Demeter Szilárd menetrendszerűen kiborítja a kormányoldallal nem szimpatizálókat, mi viszont nem kárhoztatni, hanem megérteni szeretnénk, mit is ért például „a teljes kárpát-medencei magyar kulturális térnek a megszervezése”, mint stratégiai cél alatt. Közelebb kerültünk-e ennek megvalósításához azzal, hogy Orbán Viktor ötödik kormányában ismét van kulturális (és innovációs) tárca? A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójaként (vagy számos egyéb pozíciónak birtokosaként) képes-e befolyásolni a várhatóan folytatódó kultúrharc csapásirányát? Erdélyi magyarként, politikai gondolkodóként, intézményvezetőként is kíváncsiak vagyunk mit gondol a friss szabólászlói alapvetésről, miszerint „a világ legjobb dolga magyarnak lenni”.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas

Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

partizán „Ha valaki miniszterelnök-jelölt akar lenni, fel kell áldoznia a főpolgármesterségét”| Partizán 60’
2022-05-23


Józsefváros változatos tanulságokkal szolgálhatna a negyedik kétharmados sokkból még csak nem is lábadozó ellenzéki oldalnak, egyelőre azonban a polgármester hetekkel ezelőtt megjelent gondolatai visszhangtalanok maradtak.


Pikó András kritizálja Karácsony Gergely a tavalyi előválasztáson bemutatott politikai manővereit, főpolgármesteri működéséről viszont (inkább) elismerően nyilatkozik. Nem hiszi, hogy Márki-Zay Péternek kellene új pártot alapítania, azt viszont igen, hogy a 2024-es európai parlamenti választáson önállóan kellene minden létező pártnak indulnia.


Mi a küldetése az önkormányzati lapoknak? Vállalná, hogy kerületi előválasztáson mérettesse meg magát 2024-ben? Puccskísérlet történt-e Lengyel Lászlónál?


60 percen élőben kérdeztük Józsefváros polgármesterét. 

***

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast/partiz%C3%A1n/id1496147005 


Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:


Név:
Partizán Alapítvány
Számlaszám:
16200106-11669030-00000000
Közlemény:
Támogatás


Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk (IBAN - International Bank Account Number): 
HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000


BIC/SWIFT-kód: 
HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán „2028 környékén nettó befizetők leszünk”| Partizán 60’
2022-05-16

Volner János a kétezernullás években a Magyar Gárdánál tűnik fel, 2010-től viszont már nem gárdamellényben, hanem öltönyben látjuk. A néppártosodni igyekvő Jobbik egyik meghatározó alakja lesz, de miután 2018-ban nem sikerül Orbán Viktort leváltani, ő is távozik a pártból. Eleinte a Mi Hazánk vonzáskörében erősödik fel a radikális énje, hogy aztán kifejezetten euroatlantistára hangszerelt szólamokkal alapítson új pártot, saját magáról elnevezve. Innentől kezdve az ellenzéki megnyilvánulások megritkulnak, a Fidesz érdekével egybevágó törvényjavaslatok megszaporodnak. A választáson végül azért nem indul, hogy ne ossza meg a jobboldali tábort, 2022 májusában pedig Huxitra kereszteli át a pártját. Volner szerint Orbán Viktor egyelőre nem lépne ki az EU-ból, de azon dolgozik, hogy ezt a folyamatot felgyorsítsa. 


***


Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast/partiz%C3%A1n/id1496147005 

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:


Név:
Partizán Alapítvány
Számlaszám:
16200106-11669030-00000000
Közlemény:
Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk (IBAN - International Bank Account Number): 
HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: 
HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán „Gratulálok azoknak, akik akkor Szakács Árpád mellett tüntettek” | Partizán 60'
2022-05-09

„A háború fényében oroszbarátnak lenni, az ellentmond mindenféle polgári, konzervatív, különösen keresztény meggyőződésnek” – állítja Prőhle Gergely, aki Orbán Viktor miniszterelnöksége alatt volt már nagykövet, közigazgatási és helyettes államtitkár, múzeum- és intézetigazgató is. Ma sajátosnak látja a helyzetét abban a kormánypárti univerzumban, ahol egyesíteni kívánják Hunniát és Pannóniát. Ez is oka annak, hogy meglepné, ha a formálódó kormány bármely pozíciójára felkérést kapna.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Tanulmányok Intézete és a Habsburg Ottó Alapítvány igazgatója szerint a régi jobbikosok a Fideszben otthon érzik magukat, de azt is kifejti, kitől várja a fagyos lengyel-magyar kapcsolatok olvadását (nem a külügyminisztertől). 


***

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast/partiz%C3%A1n/id1496147005 

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:


Név:
Partizán Alapítvány
Számlaszám:
16200106-11669030-00000000
Közlemény:
Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk (IBAN - International Bank Account Number): 
HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: 
HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán „Mert ez egy zsebkönyv” | Békés Márton interjú | Partizán 60’
2022-05-02


Békés Márton a Partizán kérdésére ismerte el először nyilvánosan, hogy tizenhat évesen egy szkinhedcsoport tagja volt. Magánál a ténynél fontosabb, hogy mi volt számára vonzó ebben a közösségben, és hogy ma hogy viszonyul a szélsőséges eszmékhez. A korai Jobbikot például nem tartotta szélsőségesnek, később el is távolodott tőlük, hogy aztán 2012-ben a nyugati orientáció és az értelmiségi függetlenség talaján állva szervilisezze G. Fodor Gábort. Nem vitatja, hogy az akkori önmaga talán a mai Békés Mártonhoz is hasonlóan dörgedelmesen szólna. A Kommentár főszerkesztőjétől, a Terror Háza kutatási igazgatójától azt is megtudtuk, hogy miért vállalható, ha a tényeket tudatosan elhallgatva épít politikai mítosz. A kulcsszó: zsebkönyv. 


***

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast/partiz%C3%A1n/id1496147005 


Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:


Név:
Partizán Alapítvány
Számlaszám:
16200106-11669030-00000000
Közlemény:
Támogatás


Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk (IBAN - International Bank Account Number): 
HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: 
HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Interjú Ukrajna budapesti nagykövetével | Partizán 60’
2022-04-25

Két hónapja tart az orosz-ukrán háború, és egyre távolabbinak tűnik a vége. Ljubov Vaszilivna Nepop szerint területi engedményt Kijev már csak azért sem tehet, mert az nem hozna tartós békét.

Ukrajna budapesti nagykövete bízik benne, hogy az egyre hűvösebb ukrán-magyar viszony rendeződni fog, ahogy abban is, hogy Ukrajna európai uniós tagságát továbbra is segíteni fogja a magyar kormány. Vendégünket 60 percen át élőben kérdeztük többek között a vasárnapi amerikai delegációval folytatott tárgyalások eredményéről, a nyelvtörvényről, és korábbi nagy port kavart megszólalásáról is.

A videó első perceiben a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok láthatók.


Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Kössük meg szépen a saját kezünket! | Partizán 60’ | Jámbor András
2022-03-22

Jámbor András politizáló civilből vált hivatalosan is politikussá, jó esélye van arra, hogy országgyűlési képviselőként folytathassa. Márki-Zay Péterhez hasonlóan egy mozgalomból érkezve kerülhet a Párbeszéd frakciójába, pedig nem nagyon indulhattak volna távolabbról.

Kormányon a TB-törvényt visszavonná, az energiatakarékos beruházásokat, a lakhatási válság rendezését, a hajléktalan ellátórendszer megreformálását verné végig a parlamenten, az egészségügy vagy az oktatás magánosítását pedig semmiképp nem támogatná.

A részben általa is kezdeményezett népszavazást kormányváltás esetén is megtartaná.

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán „Az a típusú ember vagyok, akinek hogy ha csőre töltött fegyvert adnak a kezébe, akkor elsüti” | Partizán 60’
2022-03-15

Czeglédy Csaba az ördöggel szemben is konfliktust vállalna annak érdekében, hogy Polt Péter ne maradhasson legfőbb ügyész; egy kormányváltás esetén a saját személyét hozza fel ennek garanciájaként. Az ördög ügyvédjével kapcsolatos csodavárásokat károsnak tartja, de közben ő maga is azt lebegteti, hogy lehetnek még meglepetések a kampány hátralévő időszakában.


Az ellenzéki adatbázisoktól eljutottunk a Szombathelyen át szállított tankokig, a Lex Czeglédytől a mentelmi jog eltörléséig, és rákérdeztünk a Hende Csabával esetlegesen kötött meg nem támadási szerződésére is.

A hazai közélet egyik legellentmondásosabb figuráját élőben, Hatvanban, 60 percen át kérdeztük.

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★


PartizánPOP


PartizánPOL


Péntek Esti Partizán

partizán "Tibi Atya akár még politikai mozgalommá is válhat" | Péntek Esti Partizán Tóth Mátéval
2022-06-03

Az évad utolsó Péntek Esti Partizán adásában Tóth Mátéval, a Tibi Atya Facebook-oldal egyik alapítójával beszélgetünk a közösségi média kihívásairól, a szexista mémekről és az oldalon megtalálható politikai állásfoglalásokról is.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas

Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

partizán G.w.M: Ha nem lennék büszke a roma származásomra, el is sunnyoghattam volna | Péntek Esti Partizán
2022-05-20

A Péntek Esti Partizán mai adásában a roma rap történetéről, erőszakos dalszövegekről és a roma polgárjogi mozgalom alakjairól is beszélgetünk G.w.M-mel.

Varga Márk, azaz G.w.M tizennégy évesen tűnt fel először egy józsefvárosi tehetségkutató versenyen, majd eleinte Curtis segítségével, később már önállóan az ország egyik legsikeresebb rapperévé vált. Dalai milliós megtekintéseket produkálnak YouTube-on, ráadásul egy ideje már producerként is segít feltörekvő fiatal zenészeknek.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Claudia: Szeretem, ha nőnek néznek és utánam fütyülnek az utcán | Péntek Esti Partizán
2022-05-06

A Péntek Esti Partizán legújabb adásában beszélgetünk Claudia gyermekkoráról, abuzív édesapjáról, a metoo mozgalomról, Marton Lászlóról, a tudatos karrierépítésről és a két éve elhunyt Gesztesi Károlyról is.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Péntek Esti Partizán | Ördög Nóra: Nem volt korrekt, ahogy az RTL Klub bánt velem a terhességemkor
2022-03-16

Ördög Nóra a Kölyökklub Nórijaként jelent meg először az RTL Klub képernyőjén, néhány évvel később viszont - ekkor már Nóraként - ő lett a csatorna legnagyobb showműsorainak a házigazdája a Szombat Esti Láztól kezdve egészen az X-Faktorig. 2014 óta a rivális TV2-nél dolgozik, valamint egy kifejezetten sikeres vlog-csatornát üzemeltet férjével, Nánási Pállal.


A Péntek Esti Partizán legújabb adásában - amit az orosz-ukrán háború kitörése miatt kivételesen vasárnap publikálunk, Ördög Nórával beszélgetünk szülővárosáról, Mórahalomról, az RTL-től való távozásának körülményeiről, valamint arról is, hogy milyen dilemákkal szembesül egy szülő, aki gyermekeit is szerepelteti az általa készített videós tartalmakban. Az interjú után pedig a Partizán Sessionsben fellép egy szál gitárral Barkóczi Noémi.


Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/


Hogyan támogathatod a munkánkat?


Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★


Partizán Sessions

partizán 666GHOST - Puszilom a nőd | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 666GHOST - Lelkem az gyenge | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 666GHOST - Segítség | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!


Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 666GHOST - Nagyon real (Ég a flow) | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!


Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 666GHOST - 1gond/2gond | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 666GHOST feat. BROO - Soromat | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 666GHOST - Tik-tak | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 666GHOST - Kábszer | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 666GHOST - Júdás | Partizán Sessions
2022-05-22

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Analog Balaton - Hibrid | Partizán Sessions
2022-05-15

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Analog Balaton - Könnyű | Partizán Sessions
2022-05-15

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Analog Balaton - Acid | Partizán Sessions
2022-05-15

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Platon Karatev - Partért kiáltó | Partizán Sessions
2022-05-01

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Platon Karatev - Aphélium | Partizán Sessions
2022-05-01

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Platon Karatev - Ki viszi? | Partizán Sessions
2022-05-01

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Platon Karatev - Lassú madár | Partizán Sessions
2022-05-01

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Platon Karatev - Csak befelé | Partizán Sessions
2022-05-01

Élőben a Péntek Esti Partizán stúdiójából!

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★


Zsófilter


Markoló


agitPOP

partizán agitPOP I az utolsó reggeli I Hajós Andrással a kampány vége felé
2022-04-01

Pénteken utoljára jelentkezik az agitPOP, Marci társműsorvezetője ezúttal Hajós András!
Az adás fő fókusza nem is lehet más, mint a választások: érkezik a stúdiónkba Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom alelnöke, valamint Szabó Szabolcs, az ellenzék közös képviselőjelöltje Csepel-Soroksáron. Ismét szó lesz a választási csalásokról, ma erről az Unhack Democracy csapatával beszélgetünk, továbbá a választási előrejelzésekkel is foglalkozunk majd adatelemzői szempontból. Juhász Pétert pedig az általa szombatra összehívott ukrán háború elleni tüntetésről kérdezzük. Tartsatok velünk.


Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://csapat.partizanmedia.hu/fundr...

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms...

Hol találsz meg minket?
Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast...
Hogyan támogathatod a munkánkat?
Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz:

partizán agitPOP I Bp. 04. nap I A közszolgálatiság dilemmái Veiszer Alindával
2022-03-31

A mai adás társműsorvezetője: Veiszer Alinda
A műsor első felében a nyakunkban ülő választásokról volt szó: bemutattuk budapesti 15. számú OEVK közös ellenzéki jelöltjét, Kunhalmi Ágnest (0:21:10)
Vendégül láttuk a 20k22 csapat képviselőit, akiket a választási csalásokról és a civil szavazatszámlálók delegálásáról kérdeztük (0:07:45) . 
A közmédia állapotáról és a közszolgálatiság jövőjéről Benyó Rita beszélt (0:42:26); 
A nyugdíjrendszer problémáiról Simonovits András (1:10:50 ) értekezett 
Beszéltünk még a kultúrpolitikai központosításáról és az irodalom helyzetéről a NER-ben. Zárásként pedig a Partizán választási adásának műsorvezetőivel, Krizsó Szilviával és Pásztory Dórával beszélgettünk.

.....


Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP I Bp. 3.nap I Sajtódilemmák és fesztiválhangulat Pálinkás-Szüts Róberttel
2022-03-30


Marci a szerdai AgitPOP-ban Pálinkás-Szüts Róberttel, vagyis Panxnotded Miklóssal várja a vasárnapi választást. 
A műsorban bemutatkozik a budapesti 18. sz. OEVK jelöltje Tóth Endre, az Egységben Magyarországért delegáltja. (0:05:30)  
A Telex és a 24.hu munkatársait (Előd Fruzsina, újságíró, Telex Kerner Zsolt, újságíró, 24.hu) arról kérdeztük milyen sajtóetikai dilemmákat hozott felszínre a háború. (0:24:47)  
 Az orosz agresszió hatását nemcsak a média vizsgálja, hanem meghívott szakértőnket Czirfusz Mártont, a Helyzet Műhely tagját kérdeztük meg, hogyan áll kapcsolatban a háború és a lakhatási válság. (1:01:00) 
A választások kapcsán a határon túli politikáról is szó volt, Ravasz Ábel, a pozsonyi Bél Mátyás Intézet elnöke volt a vendég. (1:20:00) 
Az idei fesztivál szezon alakulásáról a Bánkitó Fesztivál és az Ördögkatlan Fesztivál egy-egy képviselőjével beszélgettünk... (1:47:10) Ha   

... 

Ha lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP I Bp. 2.nap I ma reggel Falusi Mariannt választottuk
2022-03-29


Kedden reggel is dübörgött az AgitPOP!
Gulyás Marci a választási kampány hajrájában Falusi Mariannal Pa-Dö-Dő-zött a reggeli műsorban.

Sok kérdés volt:
- Mi a Nélküled titka, és hogyan áll a könnyűzenéhez a Nemzeti Együttműködés Rendszere?
-Hogyan tud újra talpra állni a COVID után a magyar zeneipar? stb. (Válaszok 1:19:05)
 
A választási hangulatot Csárdi Antal Budapest 1. sz. OEVK képviselője biztosította (0:11:11),  megvontuk a magyar egészségügy  mérlegét (0:29:15), és szó esett még a magyar-lengyel barátság (1:41:05) történetéről és aktualitásairól , hisz a két ország közötti viszonyt úgy tűnik, befolyásolta az ukrajnai háború bekövetkezte.
A Ne add el a hangod kezdeményezés résztvevői is itt voltak (0:53:20) és beszéltek a küldetésükről.
 


Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP I Bp. 1.nap I Alföldi Róberttel fordultunk rá a kampány utolsó hetére
2022-03-28

Budapesten az agitPOP! A kamion pihen, újra a régi stúdió dolgozik.
Mai adásunkban Alföldi Róbert és Marci 8 órától ébresztik Magyarországot. A műsor (nagyrészt, de nem kizárólag!) a háború és a művészet kapcsolata körül forog:
- A választás hetében budapesti képviselőjelöltek is érkeznek a stúdióba: hétfőn itt lesz velünk Hajnal Miklós, az Egységben Magyarországért jelöltje. ) (nem volt velünk Fürjes Balázs a Fidesz képviselője, kerestük, de nem vállalta a szereplést)  0:12:12
- Nehéz helyzetben a Trafó a Sberbank csődje miatt, erről kérdeztük az intézmény ügyvezető igazgatóját, Barda Beátát. 0:38:15
- De beszélgetünk a háború művészeti térképeiről a filmekben és az irodalomban. 1:11:20
- Szó lesz a Budapest Pride és az aHang közös kampányáról, a Legyél Te a +1-ről, aminek arca volt  Alföldi Róbert. 0:51:58
- De érkezik a stúdióba Tuza Ervin, aki a Telex egyik videója vált az ellenzéki nyilvánosságában meghatározó mémjévé. 1:35:00

                                                                                                https://www.partizanmedia.hu/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:
https://csapat.partizanmedia.hu/forms...

Hol találsz meg minket? Facebookon:https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban:https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon:https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on:https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-hu:

partizán agitPOP I Balatonfüred 2.nap I lángos helyett, búcsú a kamiontól és a Balatontól
2022-03-25

Az országjáró turnénk utolsó adásához érkeztünk. Balatonfüreden még a tisztaságért felelős járművekkel is harcoltunk, de beszámoltunk az ukrajnai háború fejleményeiről, és beszéltünk a nyugat-magyarországi NATO bázisfejlesztésekről is. Ezt követően a balatoni szépségversenyek feminista olvasatát ismerhettük meg, illetve a veszprém megyei legfrissebb dolgozói önszerveződés, a szemétszállító sztrájkbizottság képviselője is velünk volt. A helyi ellenzéki jelölt is bemutatkozott , majd újhullámos vendéglátó-tulajdonosok érkeztek, és az adás végén a Partizánt támogató Varga Imrére emlékezünk.

Vendégeink:
- Feledy Botond, külpolitikai szakértő
- Szopkó Zita, újságíró, Átlátszó.hu
- Oltai Kata, művészettörténész, kurátor
- dr. Bognár Ferenc regionális referens, LIGA szakszervezet
- Benedek Szilveszter, képviselőjelölt, Egységben Magyarországért (Veszprém 2)
 - Auguszt Olivér és Fegyverneky Sára, a Pegazus társtulajdonosai
- Szecsődi Andrea és Kovács Mihály
 
 *** Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval. Ön lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:
https://www.partizanmedia.hu/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:
https://csapat.partizanmedia.hu/forms...

Hol találsz meg minket ? Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-hu:

partizán agitPOP I Balatonfüred 1. nap I nemakarokbeleszólni, de veszélyben a Balaton
2022-03-25

Az agitPOP csütörtök reggeli adásában Balatonfüredről jelentkeztünk, társműsorvezetőink a nemakarokbeleszólni lányok voltak.
 Beszéltünk a veszélyekről, amelyek a Balaton ökológiai egyensúlyát fenyegetik (Tóth Viktor, tudományos főmunkatárs, Balatoni Limnológiai Intézet 0:21:48) , illetve a tóparti kormányközeli beruházásokról.
Szó volt a megye egyik súlyos traumájáról, a vörösiszap-katasztrófáról és annak társadalmi hatásáról (Bartal Anna Mária, szociológus
1:53:30 ), az aligai beruházásról (Bukovszki András, alelnök, Aligai Fürdőegyesület 1:37:30), valamint a közelgő választás országos    (Virág Andrea, stratégiai igazgató, Republikon Intézet 1:09:00)    és helyi vonzatait is(Rig Lajos képviselőjelölt, Egységben Magyarországért (Veszprém 3) 0:48:25).
A műsor pedig egy különleges tóparti koncerttel zárult ( Ohnody 2:22:00 ).

*** Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval. Ön lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:
https://www.partizanmedia.hu/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:
https://csapat.partizanmedia.hu/forms...

Hol találsz meg minket ? Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify- tovább: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-hu:

partizán agitPOP I Komárom 2.nap I mérges gázok, zajszennyezés, Völner... és az agregátor
2022-03-23

Ma ismét Komáromból jelentkeztünk, Gulyás Marcival és Nagy Ádámmal (Fókuszcsoport) együtt.
A tegnapihoz kicsit változtak a körülmények, mert a városvezetés megvonta tőlünk az áramellátást, ezért a mai műsort egy zajos, büdös agregátor mentett meg...
Köszönjük Molnár Attila polgármester úr a szíves vendéglátást !

Az agitPOP-ban megbeszéltük az orosz-ukrán háború legfrissebb fejleményeit Feledy Botonddal (0:07:00) , helyi szakértők segítségével kitárgyaltuk a térség egyik legsúlyosabb környezetkárosító problémáját, a karsztvíz nagyipari felhasználását (0:33:00) . Beszélgettünka vegyipari szakszervezet elnökével, Székely Tamással (0:53:10)is, akivel az akkumulátorgyárakban dolgozók nehézségeiről beszélgettünk. Zárásként pedig a térség hírhedt politikusáról, Völner Pálról lesz szó: kollégánk, Oroszi Babett számol be (1:02:55) a bukott államtitkár helyi érdekeltségeiről.

***

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.
Ön lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:
https://www.partizanmedia.hu/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:
https://csapat.partizanmedia.hu/forms...

Hol találsz meg minket ?
Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban:https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ. ..
Apple Podcast-en:

partizán agitPOP I Komárom 1. nap I Fókuszcsoport Ádámmal elmentünk a határig
2022-03-22

Kedden a Partizán kamionja Komárom központjából jelentkezett, ma is minden a politikáról szólt, erről Gulyás Marci gondoskodott, hallgassanak bele:

00:00:00 - Beköszönés, Bemutatkozik a város és a társműsorvezető Nagy Ádám ()

00:15:35 - Turcsányi Ildikó pedagógus (PSZ) - tovább gördül a sztrájk

00:25:15 - Dr. Nemes Andrea helyi képviselő jelölt - Magyarország választott

00:55:20 - Bársony László Országos Bányász Kohász Egyesület tatabányai elnöke - Jó szerencsét' - a környék szénbányászata 01:14

: 08 - Szalai Ildikó  STOP Avalon Tata

01: 30:00 Zenél a Mörk 

*****

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast/partiz%C3%A1n/id1496147005 


Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:


Név:
Partizán Alapítvány
Számlaszám:
16200106-11669030-00000000
Közlemény:
Támogatás


Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk (IBAN - International Bank Account Number): 
HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000


BIC/SWIFT-kód: 
HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP I Tiszaújváros 2. nap I Tiszaújvárosi underground Uj Péterrel
2022-03-18

Tiszaújvárosban a második napon Tóth Jakab és Uj Péter az aktualitások átbeszélése után, lesétáltak a "pincébe", hogy elmerüljenek Leninváros vegyipari punk életében, és hogy találkozzanak egy igazi repperrel Funkasztikussal.

Adás:
0:00:00 Beköszönés
0:01:43 Járvány - dr. Csilek András, infektológus szakorvos
0:23:50 Uj Péter - Uj Péter
0:37:41 Vegyipari Punk - P. Surányi Balázs, zenész, közösségszervező
0:50:09 Háború - Feledy Botond, külpolitikai szakértő
1:09:56 Funktasztikus, rapper

***

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.
Ön lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:
https://www.partizanmedia.hu/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:
https://csapat.partizanmedia.hu/forms...

Hol találsz meg minket?
Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast...
Hogyan támogathatod a munkánkat?
Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz:

partizán agitPOP I Tiszaújváros 1.nap I ... leninvárosi séta Uj Péterrel
2022-03-17

*****

Február 28-án országjáró turnéra indult a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Ön lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast/partiz%C3%A1n/id1496147005 


Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:


Név:
Partizán Alapítvány
Számlaszám:
16200106-11669030-00000000
Közlemény:
Támogatás


Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk (IBAN - International Bank Account Number): 
HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000


BIC/SWIFT-kód: 
HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP |Hatvan 2.nap | Tanársztrájk Pumped Gabóval |
2022-03-17

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Ön lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Környezet és klíma Hatvanban Pumped Gaboval | agitPOP
2022-03-15

Érkezik az AgitPOP március 15-én is, Pumped Gaboval! Reggeli műsorunkban megemlékezünk a ‘48-as eseményekről, és arról, hogyan érdemes oktatni a közoktatásban a március 15-i történéseket. Vendégünk lesz a körzet ellenzéki jelöltje, Korózs Lajos, akivel a választókerület erőviszonyai mellett a a selypi azbesztügyről is beszélgetünk, Szél Bernadettet pedig a Mátrai Erőműről is kérdezzük adásunkban. Hatvanban pedig nem maradhat el, hogy felelevenítsük a régi cukorgyár történetét.


A műsor vendégei: 

 • Feledy Botond, külpolitikai szakértő
 • Korózs Lajos, az Egységben Magyarországért hatvani jelöltje
 • Szél Bernadett, független országgyűlési képviselő
 • Kovácsné Kiss Éva, történelemtanár
 • Decsi Ferenc,  a Hatvani Cukorgyár Emlékházat működtető emlékbizottság vezetője

***

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP március 10. | 1.rész | ukrán-orosz háború
2022-03-10

Agitpop hallgatóbarát verzió I Nyiregyháza : A reggeli friss, helyi  információk után Feledy Botond külpolitikai elemző a mára tervezett tárgyalások esetleges, várható eredményeit elemzi.

A mai műsorvezető Színész Bob és Gulyás Márton 

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP március 10. | 2.rész | Nyíregyházi kampány
2022-03-10

Agitpop hallgatóbarát verzió I Nyíregyháza : Bemutatkozik a társműsorvezető és Aranyosi Gábor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg 2. OEVK jelöltje
A mai műsorvezető Színész Bob és Gulyás Márton 


*****

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHBSpotify hosszú tagek

partizán, AgitPop, gulyás márton, politika, nyíregyháza, színész bob, novák katalin, oroszország, aranyos gábor, tudás hatalom

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP március 10. | 3.rész | Ki lesz Magyarország köztársasági elnöke? Vajon ki?
2022-03-10

Szabó Andrea politológus Novák Katalin eddigi pályafutását értékeli és a várható mozgásteréről, lehetőségeiről beszél. 

Azóta az országgyűlés megválasztotta Novák Katalint köztársasági elnöknek.

A mai műsorvezető Színész Bob és Gulyás Márton.

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP március 10. | 4.rész | Voksturizmus kalózhajókkal
2022-03-10

A voksturizmusról és a kalózpártok elleni küzdelemről beszél Adorján Béla, a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnöke.
A mai műsorvezető Színész Bob és Gulyás Márton.


Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP március 10. | 5.rész | Oroszország belső megítélése
2022-03-10

Krausz Tamás történész, Oroszország szakértő az orosz belpolitikai viszonyokat értékeli.

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP március 10. | 6.rész | Egy csiga 4-5 perccel gyorsította fel a Mátészalka- Debrecen vasúti menetidőt
2022-03-10

Lintényi Levente és Szabó Richárd, a MátészalkaLeaks alapítói a normális vasúti közlekedésért harcol. Az elért 4-5 perc a kb 70 kilométeres szakaszon, szép eredménynek számít.

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán agitPOP március 10. | 7.rész | Tiszabecsen menekülttáborrá alakították a kempinget
2022-03-10

A Partizán stábja, Szabó Zsófi vezetésével Tiszabecsen járt az ideiglenes menekülttáborban… (itt képi illusztráció nélkül hallgathatják meg mindenki Tecáját…)

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB


★ Support this podcast on Patreon ★


Maradék

partizán Városi mesék - interjú Zubreczki Dáviddal
2022-06-19

Vendégünk Zubreczki Dávid, „építészeti mesemondó”, az Urbanista blog volt szerkesztője és a régi Index volt munkatársa, az Auditórium podcast szerkesztője.

Miről írta David az első kritikáját? Urbanista volt-e az urbanista blog? Mi fán terem az organikus építészet és vannak-e “jó” építészeti stílusok? Meddig hivatkozhat magára valaki a „laikus közönség” szemeként és hangjaként, és mikortól válik óhatatlanul maga is szakértővé?

Hogyan lesz egy agrármérnökből építészeti blogger? Dávidnak Göldöllőn szerencséje volt személyesen tanulni Magyarország egyik legmegosztóbb építészétől, Makovecz Imrétől — így beszélgethettünk az organikus építészetről, a város és természet kapcsolatáról és arról, hogy vajon minden építkezés eleve “természetellenes” tett-e?

Hagyományunkat folytatva boncolgattuk a mindenkori hatalom és az általa létrehozott formák és terek – azaz épületek közötti kapcsolat természetét.

Hallgassátok meg az epizódot, és kiderül, mi a közös a stúdióban eltört szék karfája es a Budai Vár között!

linkek Dávid munkásságához:

https://www.instagram.com/zubreczkidavid/?hl=hu

https://www.zubreczkidavid.hu/

https://madazpodcast.hu/musor/auditorium/

partizán Az ellenzéki pártok már saját magukat sem érdeklik | Interjú Botka Lászlóval
2022-06-06

Ő a magyar baloldal legsikeresebb politikusa már hosszú ideje, de az országos politizálástól visszavonult, mert szerinte ugyanazok a “négycsillagos tábornok” vezetik az ellenzéket, akik negyedszerre is kétharmadhoz segítették a Fideszt. Az április 3-i választások után Botka László a Partizánnak adott hosszú interjút, amelyben értékeli a választások eredményét, új részleteket árul el 2017-es miniszterelnök-jelölti kampányáról, de mesél arról is, hogyan lett Gyurcsány Ferenc támogatójából az ex-kormányfő kritikusa, hogyan értékeli a 2019-ben megválasztott ellenzéki önkormányzatok teljesítményét, és azt is elárulja, mit kért Orbán Viktortól, amikor az Szegeden járt néhány éve.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas

Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

partizán "Ebben az országban nagyon sok Orbán Viktor van" ⎜ Kóczián Péter interjú
2022-06-01

A rendszerváltás előtt a KISZ-ben kezdte pályafutását, majd a magyar sajtó számos nagy intézményét megjárta, a Magyar Rádiótól a Magyar Narancson át a Hír TV-ig, ahonnan 2004-ben azután távozott, hogy Gajdics Ottó cenzúra alá vetette Orbán Viktorral készített interjúja egy részletét.

A beszélgetésben a kortárs politikai újságírásban szerzett tapasztalatai mellett a magyar közélet rendszerszintű problémáiról osztotta meg véleményét a jobb - és baloldali elitekből egyaránt kiábrándult Kóczián.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas

Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

partizán Milyen gazdasági és politikai hatásai vannak Putyin háborújának? | Interjú Feledy Botonddal
2022-05-27

Negyedik hónapjába lépett a háború, amelyet Oroszország indított Ukrajna ellen. A keleti fronton egyre közeledik a döntő ütközet, miközben mindkét fél drámaian súlyos veszteségeket szenved el a harcmezőkön. A háború jelentette geopolitikai kihívások alapjaiban rendezik át Európát és a globális erőviszonyokat. Ebben a történelmi helyzetben, a hagyományosan pacifista Németország hadiipar-fejlesztésbe kezdett, Franciaországban pedig újabb öt évig Macron az elnök, ezenfelül a történetileg semleges finnek és svédek is csatlakoznának a NATO-hoz. Mindeközben az Egyesült Államok és Kína is szorosan követi a fejleményeket, szuperhatalmi törekvéseik és vetélkedésük is egyre kiélezettebb.

Ezekre a világpolitikai folyamatokra keressük a válaszokat meghívott vendégünkkel Feledy Botond külpolitikai szakértővel.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas

Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

partizán Az első magyar populisták: mi volt a népi mozgalom és mit tanulhatunk ma belőle?
2022-05-25

“Ki a faluba!” - ez a felkiáltás nem az április 3-i választások utáni ellenzéki útkereső nyilatkozatok közül származik, hanem egy 1930-as politikai kiáltványból, amely a magyar népi mozgalom egyik első megnyilatkozása. A népi mozgalom a harmincas-negyvenes évek Magyarországán egy olyan harmadik utas modernizációt javasolt, amely elutasította mind az uralkodó keresztény-konzervatív kurzust, a szabadpiaci kapitalizmust és a totalitárius diktatúrákat is, helyette az alsóbb néprétegekre épülő, szövetkezeti vegyesgazdaságot és plebejus kultúrát hirdettek. Bár az akkori társadalmi viszonyok mára megváltoztak, a népiek dilemmái a 21. századi magyar politika számára is rengeteg tanulsággal szolgálnak.


Az adásban Papp István történésszel, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának főosztályvezetőjével, A népi mozgalom története című kötet szerzőjével beszélgetünk.


****

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Egekben az árak, káoszban a világgazdaság, van-e kiút?
2022-05-11

20 éve nem látott mértékű infláció sújtja Magyarországot. Ezzel párhuzamosan és szoros összefüggésben a koronavírus utóhatásaként és az orosz-ukrán háború következményeként kiszámíthatatlan folyamatok vannak jelen a világgazdaságban. Melegh Attila és Sebők Miklós közgazdászokkal ezek mögöttes okairól,az árstoppról és más lehetséges eszközökről, továbbá a baloldali politika hiányáról beszélgetünk.  

***

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?


Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com


Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Medgyessy Pétert kérdezzük az országgyűlési választás tanulságairól
2022-05-06

Mai adásunkban Medgyessy Pétert, Magyarország egykori miniszterelnökével beszélgetünk a NER elmúlt 12 évéről, az országgyűlési választás tanulságairól és az ellenzék jövőbeli stratégiájáról.


Ezen kívül arról is kérdezni fogjuk, hogy mikor találkozott utoljára Orbán Viktorral és miről beszélgettek, hogy miért maradt ki a választási kampányból és miért nem vállal aktívabb közéleti szerepet, valamint hogy szerinte mit kellene tennie az ellenzéknek, hogy érdemi alternatívát nyújtson a Fidesszel szemben.

****

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán A Fidesz és a határon túli magyarok - mennyit ér és miért annyi a 95%?
2022-05-05

A ma délutáni kerekasztal-beszélgetés során a Fidesz és a külhoni magyarság viszonyát vizsgáljuk vendégeinkkkel, Fosztó László kolozsvári kisebbségkutatóval és Ravasz Ábel szociológussal, aki a Most-Híd politikusaként 2020-ig a szlovák kormány kormánybiztosaként is dolgozott. 

Szó lesz a kettős állampolgárság intézményéről, a Fidesz külhoni klientúraépítéséről, a határon túlra csoportosított források mértékéről, a magyar nyelvű médiumok hatásáról és arról, hogyan csapódik le kint a belföldi kampány. 

Tartsatok velünk!


Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast/partiz%C3%A1n/id1496147005 


Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:


Név:
Partizán Alapítvány
Számlaszám:
16200106-11669030-00000000
Közlemény:
Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk (IBAN - International Bank Account Number): 
HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: 
HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Éljen május elseje! Budapest Feldarabolása, Vörös Bécs és Municipalizmus
2022-05-01

Vajon feldarabolja-e a Kormány az újabb kétharmad után Budapestet? Matolcsy György jegybankelnök és a NER legönjáróbb hobbiurbanistája “törtenelmi igazságtételként” visszacsinálná az 1950-ben végrehajtott városbővítést, egy “egészségesebb méretre” szabva a fővárost. Végigbeszéljük, történetileg hogyan ingadozott a Budapest-tudat az “ország szíve” és a “vízfej” toposzai között, hogy tényleg elszívta-e a főváros az ország többi része elől a fejlődési lehetőségeket, illetve hogy milyen szakmai és politikai munka előzte meg a város eddigi közigazgatási-urbanisztikai átalakításait.
A városállami szecesszióról ábrándozó ellenzéki tudat hullámait meglovagolva ünnepileg megemlékezünk a “vörös Bécs”immár százéves várospolitikai projektjének sikereiről és kudarcairól, felvázoljuk a máig ható politikai, építészeti és kulturális örökség legfontosabb elemeit és tanulságait.
Végezetül elmélázunk a helyhatósági léptékre és a fokozott lokális autonómia vágyára építő municipalista mozgalom politikai relevanciájáról a magyar önkormányzatiság kilátásainak borongós fényében.

A rész végén elhangzó nóta Dolly Parton "9-5" című dala; egy sor az angol szövegből kontextus gyanánt: "Belépsz a zuhanyzóba reggel és már ver a szíved / Kilépsz az utcára és áll a dugó / Olyan emberekkel mint én, akik reggeltől estig dolgoznak".

Az epizódban hivatkozott szövegeket itt érhetitek el: https://www.youtube.com/watch?v=UbxUSsFXYo4 ,

https://magyarnemzet.hu/pc19/2021/12/matolcsy-gyorgy-mi-lehet-a-budapest-dilemma-megoldasa

http://www.multunk.hu/wp-content/uploads/2017/01/siposa09-3.pdf

http://epa.niif.hu/00000/00003/00002/gyorgy.htm


★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Miért tarolt a Fidesz vidéken? - Kerekasztal-beszélgetés társadalomtudósokkal
2022-04-20

A Fidesz április 3-án majdnem az összes kistelepülésen győzni tudott, az Egységben Magyarországért stratégiája csak Budapesten működött. A fővárosban négy választókerületben fordítani tudtak, a három 2018-ban megnyert vidéki körzetből viszont egyet elbuktak. A Fidesz legnagyobb arányban a legszegényebb településeken tarolt, ahol a legtöbb a közfoglalkoztatott és a legalacsonyabb az iskolázottság. Miért alakult így, milyen történeti és társadalmi okai vannak a Fidesz vidéki sikerének? Milyen tévképzetek élnek a városi értelmiség fejében a vidéki Magyarországgal kapcsolatban? Mi a közmunka mérlege több, mint egy évtized távlatából? Hogyan rendezte át az etnikai viszonyokat és konfliktusokat a NER? Lehet-e feudalizmusnak hívni a kistelepüléseken kialakult társadalmi rendet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ a Partizán szociológiai kerekasztal-beszélgetésén meghívott vendégeinkkel Kovai Cecíliával, Szombati Kristóffal és Kovách Imrével, a közmunka, az agrárium és az etnikai viszonyok kutatóival.

***

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?


Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast/partiz%C3%A1n/id1496147005 


Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika


PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:


Név:
Partizán Alapítvány
Számlaszám:
16200106-11669030-00000000
Közlemény:
Támogatás


Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk (IBAN - International Bank Account Number): 
HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000


BIC/SWIFT-kód: 
HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Mit akar a radikális jobboldal? | Interjú Toroczkai Lászlóval
2022-04-07
Nagy meglepetésre 7 mandátumot szerzett a Mi Hazánk Mozgalom a 2022-es parlamenti választásokon.
A párt az utóbbi időben a mesekönyv-daráláson át az utcai erődemonstrációkig számtalan botránnyal került a média fókuszába. A kormányoldallal és az összellenzékkel szemben magát meghatározó párt elnökével a Fideszhez és a nemzeti nagytőkéhez való viszonyáról, az orosz-ukrán háborúról és más megosztó témákról beszélgetünk.
partizán Mi van a választási eredmények mögött? | Interjú Tölgyessy Péterrel
2022-04-07

Tölgyessy Péter, jogász, politológus legutoljára az előválasztás második fordulójának estéjén volt a vendégünk, ahol többek között arról kérdeztük őt, hogy milyen dilemmákat jelenthet Orbán Viktornak, hogy kihívója nem a hagyományos politikai elitből érkezik. A választási eredmények fényében újból beszélgetünk: miért bukott a vártnál nagyobbat az ellenzék? Miért illant el a “Márki-Zay-varázs”? Hogyan fogja tudni kezelni Orbán Viktor a gazdasági problémákat, és képes lesz-e újrapozicionálni külpolitikáját? Mi lesz a végletesen polarizálódott magyar társadalommal?


****

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Stratégiai újragondolásra lesz szükség az ellenzéki oldalon
2022-04-05

Vasárnap az ellenzék majdnem 900 ezer szavazót veszített a 2018-as választásokhoz képest. A különböző ideológiai profilú és társadalmi hátterű pártok összefogása lett volna a hibás? Az ellenzék üzenetei nem voltak elég jók? 
A miniszterelnök-jelölt politikai karaktere vitt vagy hozott? Érti az ellenzék a magyar társadalom igényeit? 


Ezekre az általánosabb, stratégiai jellegű kérdésekre igyekszünk megfejtést találni ebben a műsorban, amelyben arra is keressük a választ, merre kellene tovább mennie az ellenzéknek ahhoz, hogy kiküszöbölje a múlt hibáit. A vitában részt vesz Csepregi Dávid, a Szikra Mozgalom elnökségi tagja, Gregor Anikó, szociológus és Schiffer András ügyvéd, az LMP alapító-társelnöke. 


****

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Hogy értékeli Márki-Zay Péter a vereséget?
2022-04-04

Fidesz április 3-án történetének legjobb eredményét érte el az országgyűlési választásokon - az ellenzék pedig (2010-et is beleértve)- a legrosszabbat. Mivel magyarázza Márki-Zay Péter a példátlan vereséget? Hogy látja a saját felelősségét? Továbbra is úgy gondolja, hogy az összefogás járható út a fidesz leváltására? Mit tervez ő maga - átveszi mandátumát, vagy marad polgármester? Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje először a Partizánnak adott hosszabb interjút a vereség után.

Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Újabb elsöprő Fidesz-győzelem I másnap
2022-04-04

Hétfő reggel ismét Partizán, a 2022-es választások eredményeinek elemzésével:

Mit jelent az újabb kétharmados Fidesz-győzelem Magyarország számára?


Érkezik a stúdiónkba Ruff Bálint, kampánytanácsadó, valamint Lakner Zoltán, a Jelen főszerkesztője (0:01:45 -) . Vendégünk lesz Orosz Anna a budapesti 2-es körzet megválasztott országgyűlési képviselője (0:30:20 ). Szó lesz a következő kormányzati ciklus kihívásairól, a 24.hu-tól Pető Péter, főszerkesztővel, és Kerner Zsolt, újságíróval beszélgetünk. (0:44:50) 


Rajtuk kívül még G. Fodor Gábor, a Századvég igazgatója érkezik stúdiónkba, akivel az elsöprő választási eredmény következményeit fogjuk kitárgyalni. (01:04:05)


Illetve várjuk Csizmadia Ervint, a Méltányosság Központ igazgatóját, akit az elmúlt 12 év politikai és történeti jelentőségéről, és a választások eredményének várható hosszú távú következményeiről kérdezzük. Tartsatok velünk! (1:38:30)


A műsor vendégei:


 • Ruff Bálint, kampánytanácsadó
 • Lakner Zoltán, főszerkesztő, Jelen
 • Orosz Anna, országgyűlési képviselő
 • Pető Péter, főszerkesztő, 24.hu
 • Kerner Zsolt, újságíró, 24.hu
 • G. Fodor Gábor, igazgató, Századvég Alapítvány
 • Csizmadia Ervin, igazgató, Méltányosság Központ


Támogasd te is a Partizán munkáját!

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán 12 év után Orbánnak is mennie kell? | Ókovács Szilveszter, az én Magyarországom
2022-04-02

Az én Magyarországom minisorozatunk utolsó részében Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház igazgatója a vendégünk. Milyen szerepet kell betöltenie a magaskultúrának egy társadalomban? Eléggé megbecsüli az állam a művészeket? Miért használja a hatalom alantas politikai célokra nem heteroszexuális polgártársainkat? 12 év után mindenkinek mennie kell?

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Teljes nemzetközi elszigetelődés vár az Orbán-kormányra? | Interjú Feledy Botonddal
2022-04-01

Több mint egy hónapja támadta meg Oroszország a hazánkkal szomszédos Ukrajnát, az oroszok gyors katonai előretörését viszont az ukránok ellenállása megtörte, Putyin pedig egy még véresebb stratégiát választott. A magyar külpolitika eközben zsákutcába került, Orbán Viktor már nem csak az Európai Unióban, hanem a Visegrádi Négyek között is páriává vált oroszbarátsága miatt.

Adásunkban Feledy Botond külpolitikai szakértővel értékeljük az orosz-ukrán háború elmúlt bő egy hónapját, a magyar diplomácia mozgásterét, valamint Magyarország és  Oroszország helyét az átrendeződő globális politikában.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:
https://csapat.partizanmedia.hu/fundr...

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:
https://csapat.partizanmedia.hu/forms...

Hol találsz meg minket?
Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast...
Hogyan támogathatod a munkánkat?
Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz:

partizán "A kormány elidegenítette a hívőket az egyháztól" | Beer Miklós, az én Magyarországom
2022-03-31

Az én Magyarországom minisorozatunk szerdai vendége Beer Miklós nyugalmazott püspök volt.
Mennyire érvényesülnek a keresztény értékek ma Magyarországon? Milyen viszonyt tartana ideálisnak a történelmi egyházak és a mindenkori kormány között? Elegendő politikai konfliktust vállalnak a hatalommal szemben az egyházi vezetők? Milyen álláspontot kellene képviselnie az egyházaknak a homofób népszavazás kapcsán? Kielégítő a magatartása a püspöki karnak az orosz-ukrán háború kapcsán?
Ezekre a kérdésekre kapunk választ az adásban.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:
https://csapat.partizanmedia.hu/fundr...

Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:
https://csapat.partizanmedia.hu/forms...

Hol találsz meg minket?
Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/parti...
Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpol...
Spotify-on: https://open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Apple Podcast-en: https://podcasts.apple.com/us/podcast...
Hogyan támogathatod a munkánkat?
Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz:

partizán Így kormányozna Márki-Zay Péter, ha az ellenzék nyerné a választást
2022-03-29

A mai adásunkban az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltjével, Márki-Zay Péterrel beszélgetünk arról, pontosan milyen szakpolitikai intézkedéseket vezetnének be kormányra kerülve. Mi legyen a rezsicsökkentéssel? Hogyan alakítanák át az adórendszert?  Hogyan tudják biztosítani a rászorulók megélhetését? Miből lesz forrás a tanárok béremelésére? Hogyan alakítanák át a családpolitika rendszerét? És az egészségügyet?

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán “Gyűlölöm a kormány népszavazási reklámját” | Majka, az én Magyarországom
2022-03-28

Az országgyűlési választás hetében egy új minisorozatot indítunk Az én Magyarországom címmel, melyben közéleti szereplőkkel beszélgetünk hazánk legfontosabb politikai kérdéseiről, Magyarország jövőjéről. Első adásunkban Majoros Pétert, azaz Majkát kérdezzük arrólezt, milyen Magyarországon szeretne élni.


Hogyan alakuljon a hatalom és a művészek viszonya? Megfelelően védelmezi az állam az elesetteket? Mit feleljen a magyar kormány az orosz agresszióra? Megfelelően megbecsüli az állam az egészségügyi dolgozókat, a tanárokat vagy a rendvédelmi dolgozókat? Milyen állapotban van Magyarországon a gyermekvédelem? Miért fontos elmenni szavazni? Majka, az én Magyarországom.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Navracsics: "65,3%-ban értek egyet a Fidesz politikájával" | Partizán interjú
2022-03-24

Amikor Brüsszelbe ment, a legtöbben biztosra vették, hogy eltávolodik a Fidesztől, egyszersmind a magyar belpolitikai iszapbirkózástól. Mégis hazatért, újabb kormányzati feladatok találták meg, hogy aztán 2022-ben újra a párt egyéniképviselő-jelöltjeként szálljon ringbe – de nem abban a Veszprém-központú kerületben, ahol már kétszer is nyert, hanem eggyel odébb, a tapolcai-ajkaiban. 

Megkérdeztük, hogy lehet-e Orbán Viktornak nemet mondani, hogy egyetért-e a homoszexualitás és a pedofília összemosásával, a háború kapcsán pedig talán első fideszes politikusként nevezte meg Vlagyimir Putyint mint agresszort. 


Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Roadshow - Balatonfüred promó
2022-03-23

Választási roadshow-nk utolsó állomása Balatonfüred, ahol a város és környéke legfontosabb ügyeivel foglalkozunk. Reggelente 7-től 9-ig jön új műsorunk az agitPOP, amelyben az aktuális hírek mellett szó lesz az adott körzet politikai történetéről, valamint helyet kapnak interjúk, beszélgetések is.

Mindenképpen kövesd a Facebook-oldalunkon a roadshow-nak az útvonalát, gyere el a Partizános kamionhoz a Kossuth térre, hogy találkozhassunk és beszélgethessünk személyesen! A helyszínen élőben is nézheted adásainkat, ha pedig nem tudsz ott lenni személyesen, csatlakozz hozzánk online YouTube-on vagy a közösségi oldalainkon!

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába: https://www.partizanmedia.hu/

Adásrend:
március 24. 6.55 | agitPOP
március 24. 18:00 | Spartacus
március 25. 6:55 | agitPOP

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Kína szuperhatalmi törekvései háború és járvány között | Interjú Salát Gergellyel
2022-03-23

Számíthat-e Kína feltétlen támogatására az ukrajnai invázióban Vlagyimir Putyin? Mit árul el a szigorú kínai járványkezelésről a COVID-járvány újbóli berobbanása? Megért-e Orbán Viktornak ilyen látványosan barátkoznia Pekinggel, és fenntartható-e ez az új világpolitikai helyzetben? Salát Gergely Kína-szakértőt kérdezzük.

Február 28-án országjáró turnéra indul a Partizán egy kamionba telepített stúdióval.

Amennyiben lehetőségeid engedik, segíts be te is a Partizán választási időszakra összeállított műsorainak megvalósításába:

https://www.partizanmedia.hu/


Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:

https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas


Hol találsz meg minket?

Youtube-on: https://www.youtube.com/c/Partiz%C3%A1nm%C3%A9dia

Facebookon: https://facebook.com/partizanpolitika/

Facebook-csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Instagramon: https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Hogyan támogathatod a munkánkat?

Legyél a patronálónk, hogy hozzáférj a vágatlan adásokhoz és extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/partizanpolitika

PayPal-on keresztül is várjuk az adományodat, e-mail címünk: partizanalapitvany@gmail.com

Egyszeri vagy rendszeres banki átutalással is segíthetsz! Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Partizán Alapítvány

Számlaszám: 16200106-11669030-00000000

Közlemény: Támogatás

Ha külföldről utalnál, nemzetközi számlaszámunk/IBAN (International Bank Account Number): HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT-kód: HBWEHUHB

★ Support this podcast on Patreon ★

partizán Spiró György interjú I március 15.
2022-03-16
A 2022-es március 15-i tüntetések, menetek, megemlékezések árnyékában Spíró Györggyel beszélgetett Gulyás Márton, az ünnep mai és korábbi jelentőségéről.